Vartej Otel Owner TSS-54 72754 Tough Stainless Swivel Hyper Spin 2buc/pac

SKU 41402724542

39.15 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Vartejul Owner TSS-54 Tough Stainless Swivel Hyper Spin este unul dintre cele mai rezistente și calitative modele existente pe piață în prezent, în gama de accesorii premium. Este extrem de puternic și oferă cea mai bună calitate posibilă datorită materialelor folosite și tehnologiilor de fabricare, completate de perioade lungi de testare în care produsul a fost supus la forțe extreme în cele mai ostile medii, din punct de vedere al coroziunii.

Pentru pescarii care caută rezistență și siguranță maximă, este fără îndoială alegerea numărul unu, oferind cifre greu de egalat raportat la dimensiunile sale. Referitor la partea tehnică, acest vartej, spre deosebire de unul normal, are ca avantaj libertatea de mișcare superioară față de un model simplu, datorită rulmenților pe care îi conține.

Vartejul este realizat din oțel inoxidabil, 100% rezistent la apă sărată și include un mecanism intern cu 5 rulmenți cu bile, care îi permit să se rotească extrem de lin, fiind un lucru ideal în pescuitul pe verticală și nu numai. Modelul a fost conceput inițial pentru a fi utilizat cu năluci în apele tropicale ale oceanelor, dar rezistența și testele impresionante l-au făcut o alegere preferată pentru multe alte regiuni, inclusiv pentru jigging-ul vertical în condițiile dure din jurul Norvegiei, și a fost adoptat rapid și de pescarii europeni de somn.

Cu alte cuvinte, aproape nimic nu-l poate speria pe Owner TSS-54 Tough Stainless Swivel Hyper Spin, iar dacă restul echipamentului se ridică la același nivel ca al accesoriului japonez, succesul este garantat 100%.

Caracteristici:

  • Tip accesoriu: vartej cu rulment
  • Model: Owner TSS-54 Tough Stainless Swivel Hyper Spin
  • Material: oțel inoxidabil
  • Mecanism intern cu 5 rulmenți
  • Rezistență uriașă la tracțiune
  • 100% rezistent la apă sărată
  • Vizibilitate redusă în apă
  • Ambalaj: plic cu două bucăți