Fir Fluorocarbon Filex 50 m

SKU Fir Fluorocarbon Filex 50 m

20.00 lei44.90 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Descrierea produsului:

Firul Filex Fluorocarbon 50m este o alegere de înaltă calitate pentru pasionații de pescuit, fiind fabricat din fluorocarbon, un material renumit pentru transparența și densitatea sa superioară. Acest fir este ideal pentru utilizarea în ape limpezi și pentru pescuitul peștilor vigilenti și prudenți.

Cu o lungime de 50 de metri, acest fir este potrivit pentru monturi în pescuitul la match, feeder, spinning și alte tehnici de pescuit. Filex Fluorocarbon se distinge prin rezistența sa excelentă la abraziune și noduri, oferind fiabilitate în fața provocărilor pescuitului. Construcția uniformă și flexibilitatea optimă contribuie la o sensibilitate ridicată și un răspuns rapid la mușcăturile subtile ale peștilor.

Datorită proprietăților sale de refracție similare cu apa, firul Filex Fluorocarbon devine practic invizibil sub apă. Acest aspect îl face extrem de eficient în capturarea peștilor prudenți și precauți, contribuind la o prezentare naturală și realistă a nadei și a monturii.

Firul Filex Fluorocarbon este ușor de manevrat și furnizează o performanță constantă. Fiind un fir de înaltă calitate, este durabil și rezistent la deteriorări, asigurându-vă că veți face față cu succes luptei cu peștii de talie mare.

Indiferent de nivelul de experiență în pescuit, firul Filex Fluorocarbon de 50 de metri reprezintă o alegere excelentă pentru îmbunătățirea rezultatelor. Utilizând acest fir de încredere, veți avea încredere în montură, veți putea simți orice mușcătură și veți crește șansele de captură a peștilor prețioși.

FILEX FLUOROCARBON este un produs de înaltă calitate, 100% fluorocarbon, fabricat în Japonia. Este o opțiune excelentă pentru tachelaj chiar și în cele mai limpezi ape, având un indice de reflexie aproape identic cu apa, devenind practic invizibil atunci când este scufundat. Cu absorbție scăzută de apă pentru rezistență superioară a nodurilor, rezistență ridicată la abraziune și protecție UV, acest fir se impune ca alegerea perfectă pentru pasionații de pescuit.