Lanseta Delphin PARTISAN Carp

SKU Delphin 101001404

253.00 lei

Credit module TBI Pay 3.3.2

63.38 Lei x 4 rate

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

PARTISAN reprezintă poarta de intrare în categoria lansetelor segmentate pentru crap, care este la prima vedere de neconfundat datorită variantei sale specifice de realizare. Blancul este proiectat în culoarea mată verde militară şi neagră, completat cu elemente fine roşii. Dobândeşte altfel un aspect vizual foarte decent dar şi exclusiv, pe care îl veţi îndrăgi cu siguranţă, chiar dacă nu faceţi parte dintre partizani. Această lansetă este dovada, că în cazul unei producţii eficiente şi a unei gândiri neconvenţionale se poate produce o lansetă foarte fiabilă la un preţ foarte avantajos, care vă va oferi o satisfacţie de calitate din pescuit!

Blancul este fabricat dintr-un raport ideal de materiale compozite, fapt datorită căruia am reuşit să plasăm în categoria respectivă o lansetă proporţional echilibrată pe care o veţi îndrăgi. În nici un caz nu se va speria nici de cele mai pretenţioase provocări sub forma manipulării crapilor mari sau lansările la distanţe mai mari. În plus, datorită acţiunii parabolice veţi savura perfect fiecare peşte pe lansetă. PARTISAN dispune de inele solide cu umplutură SIC care conduc excelent firul. Va surprinde plăcut cu inelul de ghidare cu diametrul de 50 mm care nu sunt deloc subînţelese în această categorie de preţ.

Mânerul este acoperit complet cu material shrink cu structura care completează cu efect aspectul vizual al lansetei. În scopul unei apucări mai comode a lansetei în timpul lansării, la capătul mânerului este partea lărgită conic de culoare verde.

Dacă căutaţi o lansetă de calitate la un preţ rezonabil şi în plus cu un design unic, atunci vă puteţi baza fără rezerve pe PARTISAN.

Parametri tehnici:

Model: 360cm/3.50lbs
Număr piese: 2
Diametrul blancului deasupra mânerului: 15,5mm
Număr inele: 6
Lungime de transport: 186cm
Masa: 350g
Mâner: cauciucat cu vârful EVA
Lungimea mânerului (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul suportului): 65cm
Mărimea inelului de ghidare: #50

Model: 360cm/3.50lbs
Număr piese: 3
Diametrul blancului deasupra mânerului: 14mm
Număr inele: 6
Lungime de transport: 126cm
Masa: 360g
Mâner: cauciucat cu vârful EVA
Lungimea mânerului (de la partea inferioară a lansetei până la mijlocul suportului): 65cm
Mărimea inelului de ghidare: #50

Specificatii