Carp Wafters Dumbell Dovit 14 mm 25 gr

SKU DOV-020

18.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Carp Wafters Dumbell Dovit 14 mm 25 gr

Pescuitul cu momitor este dIn nou foarte popular, iar pescarii sunt In cautarea unor wafters-uri mai mari. Momeala mai mare ajuta la selectarea celor mai mari dIntre crap si amur  si, de asemenea, protejeaza impotriva atacurilor platicii. Stratul exterior al acesui  carp wafters solubil devIne gelatInos In functie de temperatura apei, accelerand astfel scurgerea aromei si In acelasi timp, Inlatura suspiciunea crapului mare. Daca vrem sa grabim procesul de prIndere, atunci merita sa Inmuiati In prealabil momeala Intr-un vas cu apa In timpul pescuitului, astfel Incat procesul de dizolvare sa poata Incepe la momeala. Ca urmare a dizolvarii, miezul Interior al momelii ramane tare, astfel Incat poate fi oferit fie pe firul de par, fie Infipt pe un spIn de momeala. Momelile perfect echilibrate ies In evidenta dIn momitor si chiar si cea mai mica aspiratie a pestelui va aduce carligul In gura.

Aceste wafters-uri  pot fi folosite sIngure sau suplimentate cu alte momeli pentru crap. In ceea ce priveste aromele, acestea sunt aceleasi cu aromele familiei de nade seria CRAP, asa ca puteti gasi si arome dulci, mirositoare si de peste. In timpul pescuitului nostru de proba, nu numai pescarii de momitor, ci si pescarii de boilies l-au folosit cu succes In diferite situatii. Daca doriti sa pescuiti la crap mai mare Intr-un loc In care exista multe exemplare de pesti mai mici, Carp Wafters solubil este alegerea perfecta.

Dimensiunea recomandata a carligului pentru momeala este de 8-10. In acest caz, carligul ramane pe fundul patului si momeala va fi critic echilibrat.

Ambalare: 25g