Ochelari polarizanti Delphin SG C2G

SKU 101003785

92.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Pe baza popularitatii mari a produselor noastre in design original folosind camuflajul C2G, am decis sa ne extindem gama de ochelari de soare cu un nou model in camuflajul mentionat. Combinatia dintre rama verde inchis, lentilele inchise la culoare si camuflajul este ideala pentru nevoile pescarilor si vanatorilor, iar datorita designului lor elegant, sunt potriviti pentru toate activitatile in aer liber, pentru sport sau pentru purtarea zilnica. Rama simpla este fabricata din plastic usor si rezistent, iar datorita formei sale ergonomice, este foarte confortabil de purtat.

Pe langa designul lor sofisticat, ochelarii de soare C2G ofera, de asemenea, protectie pentru ochii dumneavoastra impotriva razelor solare sub forma lentilelor cu filtru UV. in plus, lentilele polarizate filtreaza reflexiile de la suprafata apei, permitandu-va sa distingeti cu usurinta obstacolele sau pestii din apa. Ochelarii de soare sunt livrati standard cu o husa de protectie rigida.

Ochelarii de soare polarizati Delphin sunt un produs de inalta calitate, cu toate certificatele si testele necesare cerute de Uniunea Europeana. Acest lucru garanteaza conformitatea lor pentru sanatate si performanta de top confirmata de numeroase teste.

Parametrii tehnici:
Latimea nasului: 2,3 cm
Dimensiunile lentilelor: 5,8 x 4,3 cm
Lungimea bratului: 13 cm

Specificatii

Brand