Metode de livrare

NOTIFICARE!!!

Datorita numarului foarte mare de comenzi din acesta perioada, suntem nevoiti sa marim termenul de procesare al comenzilor, pana la 20 zile lucratoare!

Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create si va multumim pentru intelegere!

 

  1. Metode de livrare

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

  1. Timpul de livrare

Timpul de procesare al unei comenzi plasate este de 1-10 zile lucratoare. Sambata si Duminica nu se fac livrari !

  1. Costuri de livrare

Costuri de livrare prin:

–  Sameday  15 Lei

–  Fan courier  25 Lei

Livrare gratuita Beneficiati de livrare gratuita pentru comenzi de minim 400 lei (fără transport inclus).

 

*Mentiune:

Incepand cu data de 01.04.2023 puteti ridica GRATUIT comanda direct de la Punctul nostru de Lucru, deschis in Baia Mare, Aleea Expozitiei nr 1, Spatiul Nr. 2.

Persoanele care opteaza pentru acest tip de livrare, vor fi contactate in vederea stabiliri termenului de finalizare pentru comanda.

 

  1. Informatii suplimetare

ATENTIE! Verificati integritatea produselor in momentul primirii coletului prin firmele de curierat. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat. Este neaparat necesar in procesul verbal intocmit de curier sa fie mentionat ca produsele au fost ambalate corespunzator. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare. Pe perioada garantiei, clientul este obligat sa pastreze intacte ambalajele produselor, in caz contrar garantia se pierde.