Politica de retur

Incepand cu data de 01.04.2023 RETURUL este GRATUIT!

Produsele cumparate se pot returna intr-un interval de 14 zile de la primirea coletului. Produsele trebuie sa aiba ambalajul original intact, ambalate corespunzator, cat si factura fiscala care a fost emisa. Toate produsele returnate trebuie sa fie intacte, in stare perfecta, fara defectiuni, fara urme de folosire, fara zgarieturi, etc. Ne rezervam dreptul de a nu accepta produsele returnate care nu respecta regulile mai sus mentionate.

Important: Returul produselor se va face folosind aceeasi metoda de livrare care a fost folosita la expedierea produselor catre dumneavoastra (prin curier rapid).

 

Cine poate returna produsele

Produsele achizitionate pot fi returnare doar in cazul in care factura fiscala a fost emisa pe persoana fizica (in cazul facturilor emise pe persone juridice, produsele NU se pot returna).

 

Cum primiti banii inapoi

Dupa ce produsele au fost returnate de dumneavoastra, se verifica starea lor si, daca aceasta este corespunzatoare, se inapoiaza in contul dumneavoastra bancar (in termen de maxim 14 zile de la primirea retur a produselor) suma de bani ce reprezinta pretul produselor (nu si costul initial al transportului).

 

Daca doriti sa solicitati retur pe unul sau mai multe produse achizitionate, este suficient sa ne trimiteti un email pe adresa: contact@accesfishing.ro , si noi vom trimite curierul la adresa comunicata de dumneavoastra.

 

Daca doriti sa faceti dumneavoastra personal returul, adresa de retur pentru produse este: Aleea Expozitei nr 1, Baia Mare Maramures