Politica de confidentialitate

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate aplicata activitatilor online. Aceasta declaratie explica tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care utilizam aceste informatii.

Principii

Politica de protejare a datelor se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
– Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala si transparenta;
– Colectarea datelor personale se va face in scopuri specificate, explicite;
– Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
– Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
– Persoanele au dreptul de a solicita accesul la datele personale si stergerea acestora.

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

Utilizam un formular de contact unde este necesara introducerea unui nume si a unei adrese de e-mail, in scopul deservirii clientului. Nu folosim adresa de e-mail in scopuri de marketing, ci doar pentru a putea raspunde inapoi vizitatorului.

Statistici

Folosim Google Analytics, serviciu oferit de Google pentru a analiza modul de folosire a site-ului. Google Analytics foloseste pentru efectuarea sarcinilor fisiere cookie, care sunt stocate pe computerul dumneavoastra.

Informatiile generate de fisierele cookie cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului, sunt transmise si stocate de Google pe serverele sale si folosite pentru evaluarea folosirii site-ului pescuitonline.ro de catre vizitatorii sai. Google nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu orice alte date detinute.

Cat timp iti pastram datele

Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata.