DECLARATIE DE CONFORMITATE

Accesfishing SRL cu sediul in Baia Mare, Str. Hortensiei nr.4 Ap.48, cu certificat de inregistrare J24/1987/2019,  CUI: 41926794, garantam pe proprie raspundere conform H.G. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol sanatatea, viata si securitatea muncii, nu au un impact negativ asupra mediului si sunt conform normelor de calitate ale CE in vigoare: articole pentru pescuit sportiv si de competitie (vergi, lansate, mulinete, sisteme de semnalizare, fire, carlige, plumbi, plute, momeli artificiale, nade, mincioguri, juvelnice, suporti, cutii, huse, alte accesorii); articole camping (corturi, saci de dormit, scaune, mese, paturi).

CERTIFICAT DE GARANTIE

Accesfishing SRL declara pe proprie raspundere, conform O.G. nr.21/1992 privind Protectia Consumatorului, aprobata de Legea nr.449/2003 si OG9/2016 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora, ca produsele enumerate in facture sunt in conformitate cu normele de calitate in vigoare ale Comunitati Europene respecta legea 296/2004 privind codul Consumului.

 1. Accesfishing SRL acorda gatantie, pentru articolele comercializate si service dupa cum urmeaza:
  • Vergi, Lansete, Mulinete, Sisteme de semnalizare, Mincioguri, Juvelnice si Suporti – 12 Luni – pentru defecte de fabricatie;
  • Articole camping – 12 Luni – pentru defecte de fabricatie;
  • Pentru restul produselor care nu se regasesc enumerate mai sus garantia este de 30 de zile de la data cumpararii.
 1. Modalitatea de asigurare a garantiei
  • Produsele beneficiaza de garantie pentru vicii de fabricatie dovedite pe baza expertizei efectuate de tehnicieni in domeniu.
  • Garantia presupune actionarea in conformitate cu instructiunile de folosire  prezentate (dupa caz) si utilizarea corecta a produsului.
  • Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, pline de noroi si uzura excesiva.
  • In cazul termenului de garantie, Accesfishing SRL suporta toate cheltuielile pentru repararea sau inlocuirea produsului defect, daca se constata ca defectiunea se datoreaza unor vicii de fabricatie.
  • Reclamatiile se adreseaza la sediul firmei Accesfishing SRL, prin format electronic sau email la adresa contact@accesfishing.ro. Produsele defecte trebuie sa fie insotite de dovada scrisa a cumpararii (in original) si de o descriere a problemei observate. In cazul in care produsul este expediat prin curierat catre Accesfishing SRL plata transportului este suportat de catre client. Produsele care au fost reparate de catre o persoana neautorizata, precum si produsele care au fost trantite sau defecte datorate utilizarii sau intretinerii improprii, Nu vor beneficia de garantie.
  • Termenul de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data inregistrarii reclamatiei pana la data receptiei produsului reparat.
 1. In cazul lipsei conformitatii cumparatorul are dreptul de a cere repararea sau inlocuirea produsului sau reducerea pretului. Masura reparatorie aleasa de cumparator nu trebuie sa fie disproportionata adica sa impuna costuri mai mari decat valoarea produsului. Clientul este obligat sa informeze vanzatorul de lipsa de conformitate in termen de 2 luni de la cumparare. Pana la 6 luni de la cumparare se prezuma ca lipsa de conformitate a existat in momentul cumpararii produsului. Intre 6 luni si 2 ani acest fapt trebuie probat de consumator.
 2. Orice reparare sau inlocuire a produselor de folosinta indelungata, se face in termen de maxim 15 zile calendaristice din momentul in care consumatorul a trimis produsul spre vanzator (firma Accesfishing SRL). Vanzatorul are aceleasi obligatii pt produsul inlocuit sau reparat ca si pentru produsul vandut initial.

NOTA: ODATA CE COMANDA A FOST PLASATA PRIN ACCESFISHING SRL CLIENTUL A LUAT LA CUNOSTINTA ACESTE INSTRUCTIUNI SI TERMENI DE GARANTIE.