Shad Relax Kopyto 4L 10CM Laminat (4buc/blister)

SKU Shad Relax Kopyto 4L 10CM Laminat (4buc/blister)

14.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

RELAX KOPYTO 4L 10CM LAMINAT

Lungime : 10cm

Greutate : 14gr

Tip naluca : shad

Cod : BLS4L-L-B

Recomandat la : salau, stiuca, somn

Fabricat in : USA

Mod de ambalare : 4buc/blister 

 

 

Probabil una dintre cele mai cunoscute naluci moi realizate vreodata, Kopyto este un nume care a ajuns sa fie confundat insasi numele companiei producatoare: Relax. Ceea ce iese in evidenta la aceasta naluca este puterea vibratila, mult mai intensa fata de alte naluci, din trei motive:

– striatiile dintre corp si coada

– capacitatea sporita de dislocare a apei

– calitatea materialului

Daca la acestea mai adaugam si o paleta bogata de culori, obtinem una dintre cele mai letale naluci realizate vreodata, fara sa fie nevoie sa vorbim de specii de pesti tinta. Nu doar stiuca, salaul, bibanul si salaul, ci toate la un loc. Cu toate ca paleta de produse Relax s-a imbogatit continuu, Kopyto ramane un etalon, peste care multi impatimiti nu vor putea trece.

 

Este un shad care combina materialul foarte moale cu forma apropiata de pestii naturali. Se fabricata in culori  laminate (L), combinatia de culori fiind obtinuta direct din turnare. Are forma traditionala a shadului Kopyto, naluca evolueaza la cele mai mici vibratii ale varfului lansetei ,evolutia sa se apropie de miscarea pestilor vizati de rapitori. Este o naluca versatila, lungimea de 10 CM recomandand-o pentru pescuitul salaului, stiucii si somnului atat pe lacuri cat si pe rauri.

Datorita procesului de fabricare a acestor naluci (prin turnarea a doua culori o data) exista posibilitatea ca produsul final sa difere de cel afisat in poza. De asemenea pot exista diferente intre nalucile din acelasi pachet.