Pasta Capsuna 1 Kg

SKU MG226

38.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Contine aceleasi ingrediente ca mixul de boilies, pasta solubila este recomandata a fi folosita atat pe momeala de la carlig cat si pe plumb.

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Contine aceleasi ingrediente ca mixul de boilies, pasta solubila este recomandata a fi folosita in orice sezon atat pe momeala de la carlig cat si pe plumb. Acesta versatilitate face ca pasta sa fie o optiune preferata pentru o gama larga de tehnici de pescuit. Este una dintre cele mai complexe paste solubile dupa piata, avand efect mai rapid chiar si decat boilies-urile solubile. Cu o compozitie atent selectionata si echilibrata, aceasta pasta este o adevarata delicatesa pentru crap, caras si platica.
Principala caracteristica a pastei solubile Birdfood este rapididatea cu care actioneaza. Datorita proprietatilor sale solubile, atrage instantaneu pestii in zona de pescuit. Comparativ cu boilies-urile solubile, acesta pasta are un efect mult mai rapid.
Cea ce face ca pasta MG Carp sa se remarce in fata altor produse de pe piata este compozitia sa complexa cu ingrediente premium, cu continut variat de proteine, vitamine si minerale.
Cantiate – 1 kg

Specificatii