Pelete Belachan 4mm 500 g

SKU MG5594

15.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Peletele MG Special Carp pot fi folosite in orice anotimp. Pentru un plus de atractie pot fi hidratate cu Lichid Secret, CSL, MIXAMINO sau LICHID NUTRITIV

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Peletele MG Special Carp sunt special concepute pentru a lucra si a se descompune in mod corect in orice anotimp, au un continut de ulei moderat, sunt excelente pentru a fi folosite atunci cand temperatura apei depaseste 14g Celsius. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranIre catre pesti.

Pentru un plus de atractivitate, va recomandam sa urmati modul de preparare de mai jos si sa folositi aditivii lichizi special conceputi, sau adidivul Secret Lichid.

Modul de preparare cu aditiv:

Se umectaza cu 100 ml aditiv lichid Secret / 500gr pelete, urmata la un interval de 20 de min de o a doua umectare ce consta in adaugarea a 50 ml aditiv lichid Secret.

Mod de preparare cu apa:

Recomandam introducerea cantitatii de pelete dorita intr-un recipient, puneti apa peste pana la nivel, lasati 30 de secunde dupa care scurgeti apa.

Dupa 15 minute sunt gata de a fi folosite.

Specificatii