Pop-Up LED Capsuna&Banana 8mm 15 g

SKU MG3315

17.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Pop-up cu un efect fluo led care dureaza minimum 45 de minute.
Pop-up-urile LED beneficiaza de o serie de caracteristici care vor provoca serii neintrerupte de trasaturi si din partea celor mai mofturosi crapi: flotabilitate de durata, marimi diferite pentru rig-uri de finete si o dispersie eficienta a aromei, chiar si pe apa rece.

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Informatii generale

Reprezentand cea mai eficienta momeala de carlig in pescuitul viteza, pop-up-urile functioneaza cel mai bine impreuna cu amestecurile de nadire. Totusi, datorita nivelului mare de atractanti, arome si aditivi praf si lichizi, ele pot fi folosite si in pescuitul izolat, cu plumb, alaturi de un mic sac solubil. Nadirea cu astfel de momeli de carlig nu este recomandata, ele nereprezentand o hrana nutritiva pentru pesti si fiind destinate exclusiv pentru a fi folosite la carlig. Au in compozitie, cazeinat, lapte praf, faina soia, wpc, partea lichida compusa din ou, aroma, atractant si colorant.

Mod de folosire

Momelile flotante se ataseaza fie de spin-urile special destinate pentru pop-up-uri, de anouri sau direct pe firul de par. Intotdeauna, trebuie verificata montura intr-un mic recipient cu apa. Cum vorbim de momeli flotante, acestea pot face ca intreaga montura sa pluteasca si sa nu mai functioneze corect.

De aceea, echilibrarea momelilor flotante se face fie prin folosirea tungstenului, a alicelor de plumb sau prin alinierea marimii carligului cu cea a momelii folosite .

Momelile flotante sunt realizate dintr-un mix de ingrediente cu flotabilitate, inglobat cu ou. Totodata, ele isi pastreaza flotabilitatea un timp indelungat de timp, montura putand fi lasata in apa si in 24 de ore fara a fi influentata mecanica sa.

Restrictii de utilizare

A nu se lasa la indemana copiilor, in cazul ingerarii accidentale se va consulta de urgenta un medic. A se utilizeaza de preferinta inainte de data indicata pe ambalaj. Inapt consumului uman!

Mod ambalare

Flacon – 15gr

Efect fluo LED care dureaza minim 45min.

Dimensiune – 8mm

Aroma – Capsuna&Banana

Specificatii