Dumbell Semisolubil Carlig Attract Plus 10-14mm 200 g

SKU MG0377

30.00 lei

Adauga la favorite
Adauga la favorite

Boilies-urile dumbell semisolubil de carlig ofera mari satisfactii atat in pescuitul izolat, cat si in pescuitul grupat. Acestea pot fi folosite in pescuitul la method feeder!

Livrarea comenzilor se efectueaza folosind serviciul de curierat FanCourier sau Sameday.

Consultanta de la pescari specializati  0748 030 811

Descriere

Boilies-urile dumbell semisolubil de carlig ofera mari satisfactii atat in pescuitul izolat, cat si in pescuitul grupat. Acestea pot fi folosite si in pescuitul la method feeder!

Boiliesurile semisolubile sunt realizate din mix fishmeal, au o aroma intensa ce poate fi reperata cu usurinta de catre crapi, cu o valoare nutritiva foarte ridicata si echilibrate proteic. Partea lichida din care sunt realizate boilies-urile are in compozitie ou si componente de inalta calitate, fiind bogata in aminoacizi esentiali si diversi stimulatori de hranire. Datorita componentelor de inalta calitate din care sunt realizate, boilies-urile au dat un randament bun atat in Delta Dunarii, cat si pe lacuri salbatice, indiferent de anotimp.

Timpul de dizolvare a unui boilies

E greu de precizat care este durata de viata a unei momeli pe fundul apei. Cu toate acestea, iata cativa parametri de luat in calcul:

– Cu cat apa e mai calda, cu atat dizolvarea e mai rapida;

– Cu cat curentul e mai mare, cu atat dizolvarea e mai rapida;

– Cu cat racii, somnii sau pestii de mici dimensiuni sunt mai activi, cu atat dizolvarea e mai rapida.

Solubilitatea unui boilies semisolubil dumbell difera in functie de adancimea apei, curenti si temperatura, acesta poate sa dureze pana la 2-4 ore. Timpul de solubilitate al boiliesurilor dumbell semisolubile de carlig este mai crescut fata de boiliesurile solubile. Vara cand temperature apei este mai crescuta solubilitatea poate sa ajunga pana la 2-3 ore, primavara si toamna acesta poate sa ajunga pana la 3-4 ore!

Recomandari de depozitare

Conditii de pastrare; -spatiu racoros si ferit de umezeala, la temperatura max 25 C, umiditate scazuta, ferite de razele solare directe sau alte surse de caldura. inchideti bine capacul dupa utilizare.

Mod de ambalare

In flacon se gasesc doua dimensiuni de boiliesuri dumbell semisolubile 10mm si 14mm .

Dimensiune dumbell -14mm ( lungime 20mm – grosime 14mm )

Dimensiune dumbell -10mm ( lungime 15mm – grosime 10mm )

Recomandam folosirea unei crosete mai subtiri pentru dumbell-ul cu dimensiunea de 10 mm, sau folosirea acestuia pe montura cu spin!

Cantitate – 200gr

Aroma – Attract

Specificatii